3054 SK Rotterdam

Actief Fysiotherapie

Voor bewust en gezond bewegen


Jaarlijks gaan zo'n 1,5 miljoen mensen, jong en oud, naar de fysiotherapeut. De fysiotherapeut weet alles af van "de mens in beweging". Actief zijn is de kern van uw herstel, de fysiotherapeuten van Actief helpen u hierbij.

Actief Fysiotherapie is een praktijk met 8 locaties in Hillegersberg- Schiebroek (Naast Medisch Centrum Hillegersberg ook in Medisch Centrum Schiebroek, Schiebroekse Parkflat, Borgsate, Kleiweg , Park 16Hoven, Lijsterlaan en zorgcentrum Arcadia).

Bij Actief staat de client centraal en door een persoonlijke benadering voelt u zich snel op uw gemak. Door een breed scala aan gespecialiseerde fysiotherapeuten zijn wij in staat de zorg te bieden die bij u past.

SPECIALISATIES
Bij Actief Fysiotherapie kunt u terecht voor Fysiotherapie, Manuele Therapie, Sportfysiotherapie, Bekkenfysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Oncologiefysiotherapie en Geriatriefysiotherapie. Daarnaast verzorgt Actief cursussen "Zwangerfit", Babymassage, Fysiofitness en biedt Actief beweegprogramma's aan voor mensen met Diabetes Mellitus, Overgewicht en COPD. Bovendien is Actief Fysiotherapie aangesloten bij het Parkinsonnet, Thuiszorgfysiotherapie, Claudicationet en het schoudernetwerk.

Bezoek de website van Actief Fysiotherapie voor uitgebreide informatie.

terug

Contactgegevens

actief-fysiotherapie

Actief Fysiotherapie
Minervaplein 2f
3054 SK Rotterdam
info@actieffysiotherapie.nl
www.actieffysiotherapie.nl

Tel. 010 - 418 76 44

Contact:
  • Ben de Berg
  • Friso Arent

  • Aangesloten bij: KNGF, Achmea Pluspraktijk