3054 SK Rotterdam

Apotheek Hillegersberg

Voor een deskundige verwerking van recept tot medicijn


Al bijna 40 jaar adviseren wij onze cliënten over veilig medicijngebruik en streven wij naar een optimale en verantwoorde samenwerking met huisartsen, specialisten, fysiotherapeuten en verloskundigen.

Onze vestiging binnen het Medisch Centrum Hillegersberg vereenvoudigt het afhalen van uw recepten. Juist, omdat wij direct naast de huisartsenpraktijk zijn gesitueerd, gaat een bezoekje aan onze apotheek na het bezoek aan uw huisarts in één moeite door.

Dankzij een oppervlak van ruim 300 m2 zijn wij berekend op een groot aantal dagelijkse recepten en bereidingen. Er is sprake van een open structuur met een royale wachtruimte voorzien van een balie met 6 uitgiftepunten, waardoor wij meerdere cliënten tegelijkertijd van dienst kunnen zijn. Voor privacygevoelige vragen of individuele uitleg kan er gebruik worden gemaakt van onze spreekkamer. Tevens beschikken wij over een groot assortiment handverkoop artikelen en cosmeticaproducten van o.a. Vichy, La Roche Posay en Avène.

De logistiek vindt versneld en geautomatiseerd plaats dankzij het gebruik van een geneesmiddelen uitgifterobot. Hierdoor zullen de apothekersassistenten zich nog meer kunnen richten op de individuele farmaceutische cliëntenzorg.

terug

Contactgegevens

apotheek-hillegersberg

Apotheek Hillegersberg
Minervaplein 2a
3054 SK Rotterdam
www.apotheekhillegersberg.nl
info@apotheekhillegersberg.nl

Tel. 010-418 18 83
Herhaalreceptenlijn: 010 - 218 18 20
Contact: Drs. K.M. van de Graaff