3054 SK Rotterdam

Focus diëtistenpraktijk

Voor een gezonde kijk op voeding!


Focus diëtistenpraktijk is een maatschap van twee diëtisten met verschillende locaties in Hillgersberg/Schiebroek en Delft. Bij FOCUS staat op een gezonde én bewuste manier leren omgaan met voeding centraal. FOCUS is afgeleid van het woord focussen wat staat voor aandacht richten op... in dit geval voeding.

Bij Focus zijn meerdere diëtisten werkzaam. Deze Focus-diëtisten vertalen de nieuwste ontwikkeling binnen de voedingswetenschappen in praktische adviezen. Voor iedere cliënt wordt individueel bepaald welke gezondheidswinst er met voeding te behalen valt. Het invullen van uw hulpvraag staat hierbij centraal. De diëtiste adviseert u hoe u de eventuele voorgeschreven dieetrichtlijnen kan inpassen in uw leefstijl en zal indien wenselijk voorlichting geven over ziekte en medicijnen.

SPECIALISATIES
Wij hebben alle erkende specialisaties in huis. Denk bijvoorbeeld aan overgewicht/obesitas, ondergewicht, ondervoeding, COPD, diabetes mellitus, hypertensie, hypercholesterolemie, kindervoeding, maag-lever-darmziekten, zwangerschap en lactatie en voedselovergevoeligheid. Indien u niet in staat bent naar de praktijk te komen, doen we op indicatie ook huisvisite. Heeft u vragen over voeding? Of heeft u behoefte aan voorlichting over uw ziekte en bent u benieuwd wat voeding op dit gebied voor u kan betekenen? U bent van harte welkom bij FOCUS!

terug

Contactgegevens

focus-dietistenpraktijk

Focus diëtistenpraktijk
Minervaplein 2f
3054 SK Rotterdam
info@focus-dietistenpraktijk.nl
www.focus-dietistenpraktijk.nl

Tel. 010 - 461 46 44

Lid van: NVD
(Nederlandse Vereniging van Diëtisten)