3054 SK Rotterdam

miSenso

Praktijk Trudy in het Veld, Psychologen en Orthopedagogen


WIE ZIJN WIJ?
miSenso, voorheen Praktijk Orthopedagogiek, is een zelfstandig gevestigde praktijk voor eerste- en tweedelijns geestelijke gezondheidszorg. Trudy heeft ruim 30 jaar ervaring in dit vak. Zij geeft leiding aan een enthousiast team van gespecialiseerde kinder- en jeugdtherapeuten. Het team van miSenso doet onderzoek en behandeling. Op basis van de onderzoeksresultaten krijgt u advies en een gerichte behandeling op maat. Wij hanteren verschillende therapievormen, zoals cognitieve - en gedragstherapie, creatieve therapie, spelbegeleiding, EMDR en symbooldrama en bij leerproblemen een individueel programma van toetsend behandelen.

VOOR WIE/EN WELKE KLACHTEN?
Wij behandelen kinderen, pubers, adolescenten en studenten. Bij kinderen worden de ouders bij de behandeling betrokken en de ouders kunnen ook zelf om opvoedingsondersteuning of -advies vragen. U kunt bij ons terecht voor sociaal-emotionele problemen, zoals angsten, pestervaringen, gedragsproblemen, verliesverwerking of traumatische ervaringen. Maar ook voor gezinsgerelateerde problemen, opvoedingsvraagstukken en leerproblemen of ontwikkelingsstoornissen, als dyslexie, evt. dyscalculie, ADHD, autismespectrumstoornissen, etc.

MULTIDISCIPLINAIR
Wij werken samen met een psychiater; sociaal psychiatrische verpleegkundige en met de (fysio) therapeuten van 2Balance.

HULP OP MAAT
miSenso werkt resultaatgericht; afgestemd op uw specifieke hulpvraag. Ons uitgangspunt is, dat u zich thuis kunt voelen in een vertrouwde omgeving en met plezier naar de praktijk zult komen. Hulp op maat en samen werken aan uw oplossingen, dat staat bij miSenso altijd voorop! Wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

terug

Contactgegevens

misenso

miSenso
Minervaplein 2e-1
3054 SK Rotterdam
praktijk@misenso.nl
www.misenso.nl

Tel. 010 - 422 24 84

Lid van: NIP & NVO