3054 SK Rotterdam

Star-MDC

Optimale dienstverlening en service;
snel, betrouwbaar en dicht bij huis


Star-MDC is een medisch diagnostisch centrum dat met 140 locaties in de regio Rijnmond dicht bij patiënten zit. Zo ook in het Medisch Centrum Hillegersberg, waar patiënten dagelijks tussen 07.30 uur en 12.00 uur terecht kunnen voor bloedafname. Naast bloedafname kunnen diabetespatiënten - op afspraak - bij ons terecht voor fundusscreening.

Star-MDC werkt altijd in opdracht van huisartsen en verloskundigen en biedt een uitgebreid pakket diagnostische diensten aan, waaronder longfunctieonderzoek, ECG's, holteronderzoek en echoscopie. Tevens begeleiden wij astma- en COPD-patiënten bij het testen van longfuncties, ondersteunen wij huisartsen bij gestructureerde zorg aan chronisch zieken en behandelt onze trombosedienst jaarlijks zo'n 18.000 patiënten. Tot slot bieden wij vanuit ons Prenataal Centrum Rijnmond, dat meerdere locaties heeft, alle typen zwangerschapsechoscopieën aan.

Omdat ons klinisch chemisch laboratorium tot één van de grootste en modernste artsenlaboratoria van Nederland behoort, kunnen wij huisartsen en verloskundigen vaak al dezelfde dag van de uitslagen van het bloedonderzoek voorzien.

Kijk voor meer informatie op onze website of neem via onderstaand telefoonnummer contact met ons op.

terug

Contactgegevens

star-mdc

Start-MDC
Minervaplein 2d
3054 SK Rotterdam
www.star-mdc.nl

Tel. 010 - 289 02 50